Diabetinė dieta

  • Miškinė pokštenė padeda palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje
  • Sumažina potraukį saldumynams
  • Širdžialapė drabsnė palaiko optimalią cukraus apykaitą
  • Siauralapis bazilikas palaiko vandens pašalinimą
  • Padidina kūno gyvybingumą

Authentic AyurvedaPažvelkite į natūralių žolelių rinkimą ir arbatos gaminimą rankomis Nepale

 

Kategorija: diabeto dieta, kasos funkcijos, insulino gamyba

-+
Kaina: 8,49 €
įskaitant PVM

Arbata veikia! Mano tėtis turėjo 8,5–12 indeksą. Po mėnesio naudojimo indeksas pasiekė 7. Rekomenduoju!

Žofie V.

Gerbiamieji, mano tėvas gydosidiabetą su Jūsų arbata.Rezultatai labai labai geri (3,8). Ačiū

M. Miladinovic

Gerbiamasis pone ar ponia, prieš kelias savaites keliaudamas jūsų nuostabioje šalyje nusipirkau aukščiau paminėtos arbatos ir atrodo, kad ji labai teigiamai veikia kraujo/gliukozės lygį. Ačiū.

Emile van Rijswijk, Picton, New Zealand

Himalajų žolelės tradiciškai virinamos nuo 3 iki 5 minučių, jei jos tarnauja kaip priemonė, stiprinanti psichines ir kūno funkcejas. Toks nuoviras turi stipresnį poveikį, švelnesnį skonį ir teigiamai veikia mūsų virškinimą. Atskiros žolelių dalys (gėlės, vaisiai, sėklos, stiebai, lapai, žievė, šakniastiebiai ir šaknys) yra tikslingai susmulkinamos ir įvedinibiasųųžeminamos, į k mažasųsų ų efekta dalis Norint pasiekti optimálníų žolelių nuovirų poveikį, geriame arbatą šiltą, geriausia ryte prieš pusryčius, per dieną vieną valandą prieš valgį ir vakare prieš miegą. Naudojimo trukmė priklauso nuo kiekvieno asmens būklės. Baigę kiekvieną arbatos dėžutę, paliekite vieną savaitę. Specifinis kiekvienos arbatos skonis yra jo terapinio poveikio dalis ir atitinka šešių skonių ajurvedines sveikatos savybes.

Paruošimas

3–5 minut pavirinkite ant lėtos ugnies vieną arbatinį šaukštelį vaistažolių mišinio (apie 2 g) arba užpilkite 250 ml verdančio vandens ir palaikykite 10 minut.

Rekomenduojamas dozavimas

2-3 puodeliai per dieną

Naudoti

Kai Himalajų žolės yra naudojamos stiprinti psichiką ir kūno funkcejas, jos yra tradiciškai virinamos tarp 3 ir 5 minučių. Toks nuoviras turi stipresnį poveikį, švelnesnį skonį ir teigiamai veikia mūsų virškinimą, o tai leidžia tinkamai įsisavinti sveikatą stiprinančius Himalajų žolelius. ekek. Arbatos yra geriamos kaip mūsų kasdienio gėrimo režimo dalis, kol nepraeina sveikatos sutrikimas. Jei vartojate vaistažolių terapijai, arbata gali būti naudojama nuo 1 iki 3 mėnesių, pagal dienos dozę nurodytą konkrečios arbatos etiketėje. Pabaigus vieną arbatos dėžutę, daroma vienos savaitės pauzė.

Rekomenduojama vienu metu naudoti ne daugiau kaip dviejų rūšių arbatas. Siekiant sumažinti dažnų negalavimų simptomus, galima keisti arbatas kasdien arba kas savaitę. Tokiu atveju arbatos geriamos atskirai su vienos valandos intervalu. Geriant kaip prevencinę, stimuliuojančią ar palaikančią priemonę, žolelių užpilas gali būti vartojamas neribotą laiką. Siekiant stipresnio poveikio sveikatai, arbatos geriamos šiltos prieš valgį. Specifinis kiekvienos arbatos skonis yra jos terapinio poveikio dalis ir yra siejamas su šešiais ajurvediniais skoniais ir jų poveikiais sveikatai. Taigi nerekomenduojama naudoti jokių saldiklių.

Perspėjimai: žolelės arbatai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25° C temperatūroje. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Nenaudokite kaip subalansuotos mitybos pakaitalo. Neskirtas vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims.

Ingredientai

miškinė pokštenė, širdžialapė drabsnė, tikroji citrinžolė, siauralapis bazilikas, slyvinis gvazdikmedis

Svoris

100 g birios arbatos

Rekomenduojami produktai

GAURI

Priešgrybelinis imunitetas

8,49 €
-+